Hoeve GenemeerTerug naar het overzicht

In dit luxe vakantiehuis genieten kinderen met en zonder beperking van een lekkere vakantie in de natuur.
Midden in de groene omgeving van Beverlo kom je bij “Hoeve Genemeer” terecht in een oase van rust. Kinderen met en zonder beperking kunnen zich hier terugtrekken en ontsnappen aan de drukte van de dag. 

Dit sfeervolle vakantiehuis was vroeger een oude hoeve en telt nu vijf studio's voor drie tot zes personen. De studio's zijn goed toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Zo hebben alle slaapkamers een eigen badkamer en een hoog-laagbed. Er is zelfs een op maat uitgeruste badkamer mét tillift, rustgevende impulsen en bubbel- en snoezelbad. Mocht het nodig zijn, dan kan de gemeenschappelijke woonkamer prikkelarm gemaakt worden. 

Ontzorgen staat centraal in dit vakantiehuis. Zo is het mogelijk om begeleiding, animatie en activiteiten op maat te krijgen, zodat ook ouders lekker kunnen genieten van hun vakantie. 
 
Ook in de omgeving is een hoop leuks te doen voor gezinnen met kinderen. Hoeve Genemeer heeft zelf een aantal elektrische rolstoelfietsen en duofietsen te leen, zodat je gemakkelijk de natuur in kunt gaan.

P.S. Er is hier wel plek voor 28 personen, dus ook grotere families zijn hier van harte welkom. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Hoeve Genemeer

Genemeerstraat 163
3581 Beringen
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

De Grote Samenspeeldag

De Grote Samenspeeldag

Kom 4 juni naar toegankelijk speelfestival De Grote Samenspeeldag van De Speeltuinbende. Er zijn gave optredens en voorstellingen.
Maar kids kunnen ook circustrucs leren, klimmen, suppen, samen spelen, muziek maken en gamen.

Programma en tickets!

Samenwerkingen