Hoeve HeikantTerug naar het overzicht

Beleef een onvergetelijke en zorgeloze vakantie bij Hoeve Heikant, voor iedereen toegankelijk!
Hoeve Heikant is een gezellige Brabantse camping voor jong én oud. De camping is geschikt voor gezinnen met kinderen die een beperking hebben, mogelijkheden zoals zorg of hulpmiddelen kunnen geregeld worden. Kies voor een zorgeloze en plezierige vakantie bij Hoeve Heikant in Lage Mierde!

Het centrum van de camping is ingericht als een heus speelparadijs. De caravans en tenten staan hier er omheen opgesteld, waardoor er goed zicht is op de kinderen. In dit speelparadijs staan klimrekken, trampolines, schommels, een glijbaan en nog veel meer mogelijkheden tot speelplezier. Skelters, fietsen, loopauto’s en meer op wielen zijn gratis te leen op de camping. Op de camping worden vaak ‘s middags of 's avonds leuke spelletjes georganiseerd. Er zijn pony's aanwezig voor een ritje. Kom ‘s avonds lekker chillen bij het kampvuur en rooster broodjes en marshmallows. Kortom, een heerlijke vakantiebestemming in Brabant voor het hele gezin, kindvriendelijk en toegankelijk.

Op de camping zijn er twee verpleegkundigen aanwezig die extra zorg bieden. De zorg die geboden wordt, richt zich op persoonlijke verzorging, begeleiding en laag complexe verpleging. De benodigde hulpmiddelen zoals een douchestoel, lift en bed kunnen geregeld worden op aanvraag. Alle huisjes zijn speciaal aangepast voor kinderen die niet of moeilijk kunnen lopen. Denk hierbij aan speciale bedden, douche voorzieningen en speelmogelijkheden.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Meer leuke en toegankelijke vakantieadressen vind je in de rubriek Vakantie! 

Hoeve Heikant

Neterselsedijk 22
5094 BD Lage Mierde
Toegankelijkheid en tips Aangepaste accommodaties en extra zorg. Openingstijden en kosten Voor prijzen en beschikbaarheid, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!

Samenwerkingen