• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Logeerweekend HumbleBeesTerug naar het overzicht

Gezellige, leerzame en actieve logeer weekenden voor kinderen vanaf 10 jaar oud, compleet begeleid!
HumbleBees organiseert hele toffe logeerweekenden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 10 tot 40 jaar oud. Dit doen zij op hun logeerlocatie Center Parcs Zandvoort.

Een weekend bestaat uit heel veel plezier maken met elkaar. Er is een duidelijk dagprogramma en wordt er met een duidelijke structuur gewerkt. De activiteiten zijn al ver van te voren bekend , begeleiden zij deelnemers maximaal 1 op 3 en delen deelnemers de slaapkamer maar met 1 andere deelnemer. Elk weekend is begeleid door gediplomeerd personeel en ondersteund door vrijwilligers. Er is nauw overleggen over de zorg/ begeleiding van deelnemers en nemen de inspraak van ouders hierin serieus.

Als organisatie proberen zij zo goed mogelijk met ouders mee te denken, daarom beoordelen zij ieder kind als individu en kijken zij of ze verantwoord de zorg kunnen bieden die nodig is. Hierdoor is het deelnemersbestand erg divers. Er zijn namelijk veel deelnemers met ASS, ADHD of syndroom van Down maar ook deelnemers met gehoorproblemen, visuele beperkingen of deelnemers die gebruik maken van een duwrolstoel.

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om volledig rolstoelafhankelijke deelnemers mee te nemen vanwege de huisjes die er worden gehuurd op Center Parcs. Daarnaast hebben zij niet op elk weekend de juiste medische specialisaties staan om alle zorg te bieden die voor sommige aanmeldingen nodig zijn.

Er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe locatie in de gemeente Haarlem om de vele aanmeldingen die tot nu toe niet mee konden (vanwege te zware zorg) nu wel op een verantwoorde manier mee te kunnen nemen.

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton! 

TIP: check onze zorgpagina voor handige tips en heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief?

HumbleBees

A. Hofmanweg 1a
2031BH Haarlem
Toegankelijkheid en tips ASS, ADHD, syndroom van Down, gehoorproblemen, visuele beperkingen of deelnemers die gebruik maken van een duwrolstoel Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen