Landal GreenparksTerug naar het overzicht

Ontdek de aangepaste accomodaties en longvilla's van Landal Greenparks!
Landal GreenParks heeft op een groot aantal parken ook bungalows speciaal voor mensen met een beperking. Dit kunnen allergieën zijn, maar ook andere beperkingen. Geniet van een onbezorgd verblijf in de aangepaste villa's op Landal Greenparks, zo wordt vakantie voor iedereen vanzelfsprekend!

De longvilla's zijn speciaal ingericht voor allergiepatiënten. Gladde vloerbedekking, speciale raambekleding en meubels. Op de accomodaties mag uiteraard niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan. De schoonmaakdienst volgt speciale instructies bij het schoonmaken van de longvilla. Er zijn voor deze doelgroep verschillende soorten accomodaties te boeken, gesorteerd op het aantal personen, prijs en de beschikbaarheid.

Bij Landal Greenparks vindt u ook aangepaste accommodaties voor mindervaliden. Deze accomodaties zijn goed rolstoeltoegankelijk door de verharde en brede paden. De accomodaties beschikken een aangepaste badkamer en mindervalidentoilet.

Voor de kleintjes is er genoeg te doen op de parken. Activiteiten voor jong en oud! Van speeltuinen tot zwembaden. Knutselen, wandelen of bowlen! Je kan het zo gek niet bedenken. Zien we jou snel bij Landal Greenparks!?

Meer weten over Landal Greenparks? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Stap aan boord bij Sailwise, geniet van een onvergetelijke watersportvakantie!

Landal Greenparks


Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen