• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Landgoed de BiestheuvelTerug naar het overzicht

Landgoed de Biestheuvel, een unieke belevenis voor iedere doelgroep!
Op zoek naar een leuke groepsaccommodatie in Nederland, een plek om tot rust te komen of een uitdagende outdooractiviteit te doen? Dan zit u goed bij Landgoed de Biestheuvel!

Groepsaccommodaties voor iedere doelgroep, met privéslaapkamers in plaats van zalen, privétuinen, voldoende parkeerplaatsen, aangepaste badkamers en verzorgde maaltijden. Voorzieningen voor minder-validen zoals toileten, tilliften en extra brede paden en ingangen zijn aanwezig. En uiteraard is er ook gedacht aan het speelplezier voor de kleintjes.

Landgoed de Biestheuvel biedt een groot aanbod outdooractiviteiten maar ook activiteiten met een sociale uitdaging en ontspannende bezigheden. Zo wordt een familie-uitje, vriendenweekend of teauitje wel héél interessant. Landgoed De Biestheuvel ligt in de Brabantse Kempen, omringd door een prachtig natuurgebied. Dé ideale plek om lekker te wandelen, fietsen of zwemmen. Volg tijdens jouw bezoek aan Landgoed de Biestheuvel drum en schilder workshops. Of kom lekker glijden op de glijbanen in de speeltuin! Vervoer is geen probleem want er is een prachtige Amerikaanse schoolbus aanwezig, waarmee de gasten worden vervoerd. Landgoed de Biestheuvel zorgt voor de meest unieke belevenis! Of dat nou een dag, weekend of week is! Tot snel! 

Meer weten over Landgoed de Biestheuvel? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer leuke en toegankelijke vakantieadressen? Neem een kijkje in de rubriek Vakantie!

Landgoed de Biestheuvel

Hoogcasteren 25
5528 NP Hogeloon
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op met de organisatie of er voldoende faciliteiten zijn voor jouw kindje Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen