Hotel, camping & restaurantTerug naar het overzicht

Rolstoeltoegankelijke en kindvriendelijke camping, hotel en groepsaccommodatie bij Landhoeve de Zwiese!
Genieten met het hele gezin, dat is echte rijkdom. Ontdek de ruimte, de aandacht en de vrijheid op Landhoeve de Zwiese in Loozen! De één gaat graag kamperen, de ander verblijft liever in een luxe kamer. Landhoeve de Zwiese biedt beide. Er is ook gedacht aan gasten met een mobiliteitsprobleem of een andere beperking.

Landhoeve de Zwiese beschikt over acht hotelkamers, waaronder één familiekamer en één 1-persoons (zorg)kamer. Alle kamers zijn verschillend ingedeeld, maar allemaal even sfeervol en comfortabel. In en rond de oude boomgaard van de Swieze zijn 25 ruime kampeerplaatsen aangelegd, voorzien van alle gemakken. In het sanitairgebouw bevinden zich de toilet- en douchegelegenheden, ook geschikt voor mindervaliden. Verblijf je liever op een groepsaccommodatie? Dat kan bij De Baalderschans op Landhoeve De Zwiese. Deze toplocatie is voorzien van alle gemakken zoals bijvoorbeeld een rolstoellift. Particulieren en zorginstellingen kunnen gebruik maken van deze sfeervolle groepsaccommodatie.

In de omgeving is ook genoeg te doen! Vaar met een rolstoeltoegankelijke rondvaart mee over de Vecht. Geniet van een heerlijk ontbijt, lunch of diner in het restaurant. Neem een kijkje in de uitkijktoren of ga met het pondje over de Vecht naar het 'eiland'. De allerkleinsten kunnen lekker klimmen en klauteren, racen op de skelters of de dieren bewonderen in de kinderboerderij. Er is van alles mogelijk en voor ieder wat wils!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Landhoeve de Zwiese

Hardenbergerweg 23
7778 HP Loozen
Openingstijden en kosten Voor tijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen