Overnachtingen en vakantiesTerug naar het overzicht

Paardenliefhebbers opgelet! Kom gezellig overnachten of op vakantie tussen de paarden bij Hippago!
Hippago, dé plek voor paardenliefhebbers en kinderen met een gedragsproblematiek zoals; ADHD, autisme, hoog of laagbegaafdheid. Wil jij gewoon eens een lesje pony of paardrijden? Of misschien wel een gezellige nachtje weg samen met je vader of moeder, tussen de paarden? Op paardrijvakantie met het hele gezin? Bij zorg en recreatieboerderij Hippago in Elim kan het allemaal!

Leer tijdens de lessen hoe je de juiste zit-, been- en teugelhulpen kan inzetten om controle te krijgen over de gang, het tempo en de houding van het paard. Bij Hippago staan veiligheid, structuur en positieve stimulans voorop. Tijdens de paardrijvakanties ga je de paarden en pony's borstelen, vlechten en opstijgen en héél misschien mag jij over de crossbaan van Hippago galopperen. Stap jij liever niet op een paard? Er is ook de mogelijkheid om lekker te wandelen met de paardjes! Slapen in een kleurige ‘kamer’ op wielen, in een vakantiehuisje, een modern ingerichte en gezellige cottage of in een landelijke omgeving met prachtig uitzicht. Het gehele terrein is prikkelarm. Kom genieten van een zorgeloze tijd bij Hippago!

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

Gek op paarden? Kidsproof Plus heeft voor jou alle leuke uitjes met paarden op een rijtje gezet! 

Logeerboerderij Hippago

Langewijk 170
7916 VG Elim
Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen