LukasHuisTerug naar het overzicht

Maak eens kennis met het LukasHuis, een toegankelijke vakantieplek voor iedereen.
Het LukasHuis is een fijn vakantiehuis voor gezinnen en een ideale bestemming wanneer één van je kinderen mindervalide is. Kom samen met je familie even tot rust en ontdek de mooie omgeving van Ommen. Het huis is ook nog eens super mooi ingericht!

Het huis is van alle gemakken voorzien. Zo is de begane grond drempelloos en vind je er ook een aangepaste badkamer. In deze badkamer is het mogelijk om zittend te douchen en er is een verrijdbare douchebrancard aanwezig. In de spelletjeskast zijn kinderboeken, spelletjes, knutselmateriaal en een poppenhuis te vinden. 

De tuin aan de voorkant van het huis heeft een terras met houtkachel, waar je lekker buiten kunt zitten. Ook is het mogelijk om een ligschommel te lenen, zodat ook kinderen met een beperking lekker kunnen schommelen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tijdens de vakantie iets ondernemen? Bekijk de Themapagina Dagje Weg voor tips!

LukasHuis

Prinses Julianastraat 6
7731 GH Ommen
Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen