Manege Zonder DrempelsTerug naar het overzicht

Kom zorgeloos overnachten op de manege. Er is een aangepaste speeltuin en er zijn huifbedritten!
Bij de Manege zonder Drempels zijn twee volledig ingerichte gezinsappartementen! Elk appartement bevat onder andere 2 aangepaste bedden voor gehandicapte kinderen of volwassenen. 

In het appartement kun je heerlijk ontspannen. De eerste verdieping heeft een snoezelkamer waar het snoezelbad met bubbels en gekleurde verlichting en een douchebrancard klaar staan.

Buiten is er een deels aangepaste speeltuin met een speciale rolstoelschommel en draaimolen die ook voor rolstoelen toegankelijk is. Er zijn 4 rolstoelfietsen en 3 gewone fietsen waarmee je de omgeving kunt verkennen. Op het terrein staan meerdere skelters. Dit alles is gratis beschikbaar.

Leuk om bij te boeken! Is jouw kind gek op paarden, maar is het door zijn of haar beperking vaak niet mogelijk paard te rijden? Dankzij het huifbed van Manega zonder Drempels kunnen kinderen met een ernstig meervoudige beperking toch op een paard rijden. Op deze manier kunnen ook zij genieten van de paarden en hun bewegingen. 

Wil je alvast boeken of een afspraak maken voor een huifbedrit? Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar andere vakantieadresjes om samen te ontspannen? Bekijk onze Themapagina Vakanties!

Manege Zonder Drempels

Bovenbuurtweg 50a
6721 MN Bennekom
Openingstijden en kosten Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen