Op vakantie met NVSVTerug naar het overzicht

De Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging zorgt voor toffe skivakanties voor visueel beperkten.
Of je nou jong of wat ouder bent, beginnend of al gevorderd... Iedereen met een visuele beperking kan bij de NVSV terecht! Ze verzorgen complete bus-, trein- en vliegreizen en samen met de begeleiders verblijf je dan in hotels of appartementen. 

Maar je kan ook samen met je gezin op reis, want jaarlijks organiseert de NVSV ook de gezinnenreis, waarbij gezinnen met een visueel beperkt gezinslid samen kunnen genieten van een fantastische wintersportvakantie!

Naast deze toffe wintersportreizen, organiseren ze ook diverse wintersportactiviteiten in Nederland. Neem een kijkje op de website!

Wil je meer informatie? Klik op de roze websitebutton. 

Tip: Liever een zonnige vakantie? We hebben nog veel meer leuke mogelijkheden op onze site staan!

Nederlandse Visueel-gehandicapten Ski Vereniging


Toegankelijkheid en tips Geschikt voor mensen met een visuele beperking. Openingstijden en kosten Bekijk de website voor de kosten. Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen