• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vakantie bij SpelderholtTerug naar het overzicht

Overnachten in het aangepaste hotel van Parc Spelderholt. Met een snoezelruimte, lekker eten en zwembad!
Een lekker weekendje er tussenuit? Of een weekje op vakantie? Smikkelen van een uitgebreide lunch of smakelijk diner? Breng een bezoekje aan Parc Spelderholt!

Parc Spelderholt heeft een bijzondere missie en een uniek concept. Zij richten zich op het vergroten van zelfredzaamheid van kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking en creëren een omgeving waar studenten hun talenten kunnen ontwikkelen. Ontdek de ruime en sfeervolle hotelkamers van Hotel Spelderholt, de hotelkamers zijn aangepast en ook geschikt voor mindervaliden. Geniet van een vers en verantwoord diner in het restaurant en kom heerlijk tot rust in het verwarmde zwembad. Er is ook een snoezelruimte waar alle gasten, van jong tot oud, met een verstandelijke beperking, meervoudige handicap, dementie, autisme, etc. even lekker tot rust kunnen komen. Door middel van rustgevende muziek, gedempt licht en zachte meubels worden alle zintuigen geprikkeld om ultiem te ontspannen. Kom snel eens langs!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Neem een kijkje in de rubriek Kinderfeestjes en vind het leukste en meest toegankelijke kinderfeestje dat bij jou past! 

Parc Spelderholt

Spelderholt 9
7361 DA Beekbergen
Toegankelijkheid en tips Over het terrein liggen verharde paden. Het ParcHuis is drempelvrij. Breedte van de kamerdeuren is 102 cm en van de lift 91 cm. Het zwembad is voorzien van een badlift. Elke verdieping heeft voor de herkenbaarheid een andere kleurstelling. Kamernummering is ook in braille aangegeven. Parc Spelderholt heeft verschillende hulpmiddelen in huis, zoals hoog-laagbedden, tilliften, bedhekken en een douchebrancard. Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen