Toegankelijk vakantieadresTerug naar het overzicht

Geniet van een ontspannen vakantie bij Puur de Peel, verblijven in een aangepast vakantiehuis!
Genieten in het hart van De Peel! Puur de Peel is een vakantieaccommodatie voor jong én oud, stellen, gezinnen en grote gezelschappen. Zij bieden zes vakantiehuizen die ieder zijn aangepast, voor kinderen en volwassenen met een beperking.

Alle vakantiewoningen zijn voorzien van een ruime woonkamer en een keuken die tevens beschikt over een vaatwasser en combi-oven. In de badkamer bevindt zich een douche met douchestoel, een toilet met beugels en een ruime wastafel. Ieder huisje heeft een eigen terras. Alle woningen zijn drempelvrij, hebben extra brede deuren en beschikken over een hoog-laag bed. Kortom, geheel rolstoeltoegankelijk!

Voor extra ontspanning is er een verwarmd binnenzwembad (met tillift), speeltuin en een snoezelruimte aanwezig op het park. Op het park lopen diverse dieren rond, je kunt er lekker skelteren en spelen. In de omgeving is er voor kids ook genoeg te beleven. Bij Pretpark Toverland, Dierenrijk Europa en Zooparc Overloon ben je zo! Geniet van een onvergetelijk verblijf bij Puur de Peel!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Puur de Peel

Achtermijterbaan 7
5725 RL Heusden
Toegankelijkheid en tips Ook geschikt voor prikkelgevoelige kinderen. Openingstijden en kosten Voor prijzen en beschikbaarheid, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen