GroepsaccommodatiesTerug naar het overzicht

Toegankelijke (groep)accommodaties voor een ontspannen vakantie bij Vakantiepark de Kaps in Tubbergen!
Op zoek naar rust en ruimte in een landelijke omgeving? Wil je vakantie vieren in een vakantiehuis dat anders is dan andere? En waar je met je gezin of met de hele familie of vriendengroep kunt overnachten? Dan ben je bij Vakantiepark Kaps in Twente aan het juiste adres!

Vakantiepark de Kaps in Tubbergen biedt verschillende (groeps)accommodaties voor bezoekers met een beperking. Er zijn vakantiehuizen voor 4 tot maximaal 23 personen. De vakantiehuizen hebben aangepaste badkamers, ruime kamers en zijn rolstoeltoegankelijk. Naast een fijn onderkomen biedt Kaps verschillende voorzieningen voor een ontspannen vakantie. Of het nu goed of slecht weer is, je hoeft je op het park niet te vervelen. Een potje bowlen, spelen in de overdekte speeltuin of bij mooi weer lekker zwemmen in het verwarmde openlucht zwembad.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Recreatiepark 'n Kaps

Tibsweg 2
7651 KP Tubbergen
Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen