Bio VakantieoordTerug naar het overzicht

Lekker even ertussenuit om te genieten van elkaar, zonder zorgen!
Het Bio Vakantieoord is hét park in Nederland waar álle kinderen, met of zonder handicap, kunnen genieten. Je kunt hier veilig samen spelen, ouders kunnen elkaar ontmoeten en je kunt er mooie vriendschappen sluiten. 

Bij Bio is alles aanwezig voor zorg, activiteiten en ontspanning. Gesleep met hulpmiddelen is niet nodig! Het vakantiegevoel staat voorop. Het vakantieoord biedt een betaalbare vakantie met ruim opgezette vakantiebungalows, die voorzien zijn van alle benodigde hulpmiddelen. Zo hebben de bungalows brede gangen en schuifdeuren, veelal elektrisch. Ook de bandkamers zijn berekend op douchebrancards en rolstoelen. 

Daarnaast vind je op het oord een zwembad, een manege, een echte bioscoop, een toegespitst activiteitenprogramma en nog veel meer! Plezier voor iedereen, ook voor broertjes en zusjes. 

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproof heeft ook toegankelijke uitjes verzameld. Gebruik de filteroptie om op provincie te zoeken!

Stichting Bio

Wekeromseweg 8
6816 VS Arnhem
Toegankelijkheid en tips Zie website voor alle informatie over toegankelijkheid en faciliteiten op het vakantiepark Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen