Vakantie op maatTerug naar het overzicht

Geniet van jouw droomreis met OKAY reizen! Vakantie op maat gemaakt, aangepast op jouw wensen.
Uitwaaien op het strand, wandelen en winkelen in de oude stad en genieten van lekker eten en een prachtige zonsondergang, dat is vakantie! Welke droombestemming staat nog op uw lijstje? En hoe maak je zo'n droom waar? Een goede vraag voor kinderen, jongeren en volwassenen die extra zorgt nodig hebben..

OKAY Reizen heeft daar het antwoord op, zij maken het mogelijk! OKAY Reizen regelt de perfecte vakantie op maat. Een droomreis naar een ver land, roadtrippen door Italië of een weekje naar Terschelling. Niets is te gek voor OKAY Reizen! De reis, het vervoer, het verblijf en de begeleiding wordt allemaal voor u geregeld. De wensen, mogelijkheden en de financiële situatie worden in een eerste gesprek besproken, bij voorkeur bij u thuis. In een tweede gesprek worden de reisplannen besproken en wordt u voorgesteld aan de begeleider. Pas als u tevreden bent en het klikt, worden de plannen officieel gemaakt. Laat die vakantie maar beginnen!

Meer weten? Klik op de roze websitebutton.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Stichting Okay

Tweede Jacob van Campenstraat 62
1073 XT Amsterdam
Openingstijden en kosten Prijzen afhankelijk van uw wensen, op aanvraag. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lekker eropuit!

Lekker eropuit!

Wat een lekker weer! Wij komen al helemaal in de vakantiestemming. Daarom hebben wij allerlei toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld. Check onze Dagje Weg-Pagina vol fijne tips!

Heel veel inspiratie!

Samenwerkingen