Wigwam vakantiesTerug naar het overzicht

Ontdek Stichting Wigwam vakanties, voor een onvergetelijke vakantie in Nederland of Frankrijk!
Stichting Wigwam vakanties, dat betekend voor iedereen een feest! Wat is er nou lekkerder dan er even tussenuit met het hele gezin? Met een zoon of dochter met een beperking, is het vinden van een leuke en toegankelijke vakantiebestemming niet eenvoudig.. Maar Wigwam vakanties helpt u graag!

Begeleide vakanties op verschillende plaatsen in Nederland en Frankrijk. Leuke, toegankelijke en betaalbare vakanties voor iedereen! Ieder jaar heeft een ander thema en er zijn verschillende locaties. Gek op zwemmen? Ga dan voor Wigwamlocatie in Heusden, bij deze accommodatie zit een zwembad met tillift. Liever een weekje naar de zon? Kies dan voor Wigwamlocatie La Bonne Vie, dat ligt tussen de wijnvelden in Frankrijk. Er zijn genoeg opties, voor ieder wat wils. Beleef de vakantie van jouw leven met Stichting Wigwam!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer leuke vakantie-tips? Neem dan een kijkje in de rubriek Vakantie!

Stichting Wigwam

Onderstestraat 27
6301 KA Valkenburg a/d Geul
Openingstijden en kosten Voor prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.

Samenwerkingen