Bzzzonder: TheatermakerijTerug naar het overzicht

Een plek waar ieder kind met of zonder zorgvraag, van 8-101 jaar, welkom is om samen theater te maken!
Hou jij van toneel, het podium, de lampen? Of van heerlijk bewegen op muziek? Of van allemaal tegelijk? Dan past een plekje bij de Theatermakerij van Bzzzonder en New Choreographic Design heel goed bij jou. Vanuit een écht theater – Theater De Kamers – werken we in de ‘Theatermakerij’  aan een zelfgemaakte, avondvullende voorstelling door kinderen van 8 tot 101.

Multidisciplinair, want we gaan alles zelf doen: de voorstelling spelen en dansen, maar ook de decors, techniek, kostuums en visagie. Daarbij mag jij zijn wie je bent. Of juist even iemand anders worden. Vanuit een veilige omgeving mag jij je talenten ontdekken en nieuwe uitdagingen aan gaan.

Licht uit, spot aan: iedereen is bijzonder!

Praktische info
Vanaf 3 oktober is er elke maandag om 14.30 uur dansles en op donderdag theaterles. Dit zijn 34 lesweken (ex schoolvakanties) + een aantal extra zaterdagen rond de eindvoorstelling.

Je kunt één van deze dagen meedoen of beiden. De kosten zijn 10 euro per les van 1,5 uur. Mét en zonder zorgvraag ben je welkom. Opgeven kan via de roze websitebutton. 

Ben je liever de hele dag in het theater aan het werk en heb je zin om deel uit te maken van een leerwerkteam?
We hebben nog een paar plekjes. Met professionele begeleiding ga je met elkaar aan de slag om alles te leren over hoe het in een theater reilt en zeilt. Je ontvangt onze gasten met open armen en zorgt ervoor dat het hen aan niets ontbreekt. Dat betekent een dag vol gezelligheid en heel veel afwisseling. ’ s Middags sluit je aan bij de repetities van de Theatermakerij en ga je zelf theater maken.

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton.

Theater de Kamers

Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen