Proefles bij TheatermakerijTerug naar het overzicht

Elke maandag tot en met donderdag zijn er proeflessen bij Bzzzonder Theatermakerij!
Proeflessen
Vanaf 4 september tot aan de herfstvakantie zijn er elke week proeflessen op maandag en donderdag van 14.30-16.00 uur. Wees welkom bij de Theatermakerij van Bzzzonder!

Hou jij van toneel, het podium, de lampen? Of van heerlijk bewegen op muziek? Of van allemaal tegelijk? Dan past een plekje bij de Theatermakerij en New Choreographic Design heel goed bij jou. Vanuit een écht theater – Theater De Kamers – werken we in de ‘Theatermakerij’  aan een zelfgemaakte, avondvullende voorstelling door kinderen van 8 tot 101.

Multidisciplinair, want we gaan alles zelf doen: de voorstelling spelen en dansen, maar ook de decors, techniek, kostuums en visagie.  Daarbij mag jij zijn wie je bent. Of juist even iemand anders worden. Vanuit een veilige omgeving mag jij je talenten ontdekken en nieuwe uitdagingen aan gaan. Licht uit, spot aan: iedereen is bijzonder!
New Choreographic Design
 
New Choreographic Design verzorgt de artistieke invulling van de Theatermakerij. Bij dit gezelschap, van Nelse van Heurck en Christoph Eberl, zijn kinderen met alle (mentale, fysieke, emotionele, sociale en culturele) achtergronden welkom. Lesgeven en het maken van producties en choreografieën doen zij vanuit een bewezen methodiek die het mogelijk maakt dat alle deelnemers zich op hun eigen unieke manier kunnen ontwikkelen.
Bzzzonder
 
Bij Bzzzonder is er altijd iets te beleven, te ontdekken en te spelen voor kinderen van 0 tot 101. Iedereen is welkom, wat je talent, achtergrond of verhaal ook is. Dat doen we op onze levendige ontmoetingsplekken en in fijne kinderopvang. Ook theater is een prachtige middel om onze droom te verwezenlijken. In een veilige omgeving mag ieder zijn of haar talenten ontdekken. Iedereen gelijk, iedereen bijzonder

Voor meer informatie klik je op de roze websitebutton.

Theater de Kamers

Wezeperberg 1
3825 DJ Amersfoort
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen