Aangepast WintersportTerug naar het overzicht

Toffe wintersport vakanties voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking!

Dankzij UP Adaptive Sports wordt niet langer meer tegengehouden door je beperking om op wintersport te gaan!
Up Adaptive Sports faciliteert wintersportactiviteiten voor mensen met een lichamelijk of verstandelijke beperking. De instructeurs en begeleiders bieden in verschillende gebieden op maat gemaakte lessen aan. Zo is er voor ieder wat wils!
UP Adaptive Sports biedt onder andere zitskiën of visueel skiën of snowboarden aan. Trek je snowboots maar vast aan en ga er op uit!

De gehele winter is UP Adaptive Sports te vinden in Kaprun, Oostenrijk en kan jij geheel naar eigen invulling een eigen programma samenstellen. Ook kunnen zij adviseren welke accommodatie het meest geschikt, is zodat jij en de medereizigers een lekkere vakantie beleven. De instructeurs en het materiaal zijn ter plaatse beschikbaar, zodat je te allen tijden van de pistes af kan gaan.


Wil je al in Nederland zitskiën proberen ter voorbereiding of gewoon om te kijken of het leuk vindt? Laat dit vooral weten aan UP Adaptive Sports!

Klik voor alle lesmogelijkheden op de roze websitebutton!

TIP: kijk op onze events-pagina voor leuke opkomende en toegankelijke activiteiten!


UP Adaptive Sports

Kanaalweg 71
2584 CG Den Haag
Toegankelijkheid en tips voor iedereen met een lichamelijke beperking Openingstijden en kosten zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.

Samenwerkingen