• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vakantiehuis De Rode BeerTerug naar het overzicht

De rode beer is een geweldig vakantiehuis in Heerde met een prachtige tuin en volop zorgfaciliteiten.
De rode beer is een geweldig vakantiehuis in Heerde met een prachtige tuin en volop faciliteiten zodat iedereen zich hier thuis kan voelen. De accommodatie is rolstoelvriendelijk. Het vakantiehuis beschikt over 6 slaapkamers, een flatscreen-tv met kabelzenders en een volledig uitgeruste keuken met een vaatwasser, een oven, een wasmachine, een magnetron en een koelkast.

Het huis is voorzien van alle gemakken en hulpvoorzieningen die er maar nodig zijn. Denk hierbij aan in hoogte verstelbare bedden al dan niet met zijpaneel, douche met douchebrancard en/of douchestoel, onderrijdbare wastafel en toilet met opklapbare steunen, een speciaal aangebrachte plafondtilsysteem (met clips) waarmee gasten eenvoudig een transfer kunnen maken van de slaapkamer naar de badkamer of toilet. 

In het vakantiehuis is een soutterain ingericht als activiteitenruimte, hier staat ook de mobiele snoezelkar dieje door het hele vakantiehuis heen kunt gebruiken. In het vakantiehuis is een lift die op alle etages stopt. Zo ervaar je maximale vrijheid, ook met een beperking.

Rondom het vakantiehuis ligt een onder architectuur aangelegde tuin met een ruim zonneterras direct aangrenzend aan de woonkeuken en middels een schuifpui drempelloos bereikbaar. Aan de achterzijde van het huis is een overdekt terras gerealiseerd met 10 zitplaatsen, houtkachel en bergingsruimte. Dit terras kijkt uit over de tuin, speelveldje en trampoline met schommelbank.

Het vakantiehuis grenst aan de achterzijde aan een Plus Supermarkt (met vers brood). Vakantiehuis de rode beer is op loopafstand (< 300 meter) van het centrum van Heerde en alle voorzieningen zoals terras, restaurants, kerk, winkels, bushalte, gezondheidscentrum met apotheek. Het vakantiehuis heeft een goede gratis wifi verbinding. Ook uw huisdieren (max. 2) zijn van harte welkom!

Klik op de roze websitebutton voor veel meer uitgebreide informatie.

TIP: neem ook een kijkje op onze dagje weg pagina en onze blogspagina!

Vakantiehuis De Rode Beer

Jasmijnstraat 2
8181 GB Heerde
Toegankelijkheid en tips rolstoel ? meervoudige handicap ? Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen