ImminkhoeveTerug naar het overzicht

In dit aangepaste vakantiepark kom je samen met je kids helemaal tot rust. Dat is pas genieten!
Imminkhoeve is een vakantieoord in Overijssel en staat al 45 jaar voor het verzorgen van vakanties voor iedereen die extra zorg en aandacht nodig heeft. Je kunt ervoor kiezen om in één van de verschillende (familie)accomodaties te verblijven of een kamer te reserveren in het rolstoeltoegankelijke zorghotel. 

Breng tijdens je verblijf ook eens een bezoek aan het restaurant. Ze werken hier zoveel mogelijk met verse seizoensproducten en ze houden hier graag rekening met je dieetwensen. Ook heeft de Imminkhoeve een fijne, aangepaste speeltuin waar kinderen met en zonder beperking zorgeloos kunnen spelen. 

Goed om te weten! Ze hebben hier zelfs een snoezelruimte waar je lekker kunt ontspannen en weg kunt dromen op de zachte muziek. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Eropuit in de omgeving? Check onze Themapagina Dagje Weg!

Vakantieoord Imminkhoeve

Lemelerweg 41
8148 PB Lemele
Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton voor kosten en beschikbaarheid Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen