• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Aangepaste vakantiehuizenTerug naar het overzicht

Aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties op Vakantiepark het Timmerholt!
Op zoek naar een groepsbungalow? Of luxe aangepaste vakantiewoning? Dan zit je bij Vakantiepark het Timmerholt goed! Zij bieden ongeveer 28 aangepaste accommodaties, geschikt voor mensen met een beperking.

Vakantiepark het Timmerholt biedt unieke groepsverblijven voor groepen tot 25 personen. Gezellig samen koken en eten in een aparte en grote groepsruimte. Ga je liever voor een kleiner en luxer verblijf voor het hele gezin? Kies dan voor de aangepaste vakantiewoning voorzien van alle luxe. Een aparte ruime douche, buitenspa, sauna, sfeerhaard en meer. Of een vakantiewoning direct aan het water met een rolstoeltoegankelijke (vis) steiger. Er zijn genoeg mogelijkheden, voor ieder budget. Geniet van een heerlijke en ontspannen vakantie bij Vakantiepark het Timmerholt.

Het park is toegankelijk en kindvriendelijk. In de zomermaanden kan je lekker zwemmen op het zandstrandje, vissen, kanoën of waterfietsen. De sportieveligen kunnen zich uitleven tijdens midgetgolf, tafeltennis en jeu de boules. Ga je liever spelen? Er is een speeltuin met de diverse speeltoestellen, groot springkussen en een uniek speelkasteel. Hapje eten op het park? Dat kan ook! Kom gezellig naar het restaurant of eet een lekkere snack bij de snackbar. 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Kidsproof Plus staat boordevol handige en leuke tips, neem een kijkje in de rubriek Zorg!

Vakantiepark het Timmerholt

Gagelmaat 4
9431KT Westerbork
Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen