Toegankelijk vakantieparkTerug naar het overzicht

Een onbezorgde en toegankelijke vakantie op het kindvriendelijke Vakantiepark L'Accolade in Frankrijk!
Vakantiepark L'Accolade is speciaal geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking! Op L'Accolade kunnen mensen met een beperking en hun naasten optimaal genieten van een welverdiende en ontspannen vakantie.

Het vakantiepark is via giften en sponsoring van fondsen en particulieren tot stand gekomen en eigendom van de Nederlandse stichting L’Accolade; de meeste gasten op het park zijn Nederlands. Het park beschikt over een buitenzwembad, speeltoestellen en in het hoogseizoen is er een leuk recreatieprogramma voor kids. In en om het park is genoeg te doen voor iedereen!

L'Accolade is volledig aangepast en toegankelijk, hulpmiddelen hoeft u niet van thuis mee te nemen, want op L’Accolade zijn er diverse hulpmiddelen en aanpassingen beschibaar. Daarnaast biedt L’Accolade ook nog eens assistentie die 24 uur per dag kan worden gerealiseerd. Ook mantelzorgers proberen zij te ontlasten. Want het is tenslotte voor iedereen vakantie.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer leuke vakantieadressen? Toegankelijke vakantiehuisjes en rolstoelvriendelijke accommodaties vind je op Kidsproofplus!

Vakantiepark L'Accolade

Avenue des Bouriennes 80
Frankrijk
Openingstijden en kosten Voor beschikbaarheid en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen