Villaboerderij WeteringenTerug naar het overzicht

Geniet van rust en ruimte bij de toegankelijke Villaboerderij "Anneke om de Bocht" in Weteringen!
Villaboerderij "Anneke om de Bocht", een vrijstaande villaboederij gelegen in het prachtige Nationaal Park "De Weerribben" in Overijssel. Het huis is perfect voor gezinnen, rolstoelvriendelijk en ligt direct aan het water.

Een heerlijke plek en fantastiche accommodatie voor maximaal 11 personen. De villa beschikt over een aparte aangepaste slaapkamer, een aangepaste badkamer op de beneden verdieping en een terras aan het water. Dit maakt de vakantiewoning geschikt voor mindervaliden. Het is geen bungalow in een bungalowpark, maar een vrijstaande villa met eigen terrein.

In de omgeving kan je heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en vissen. Of lekker varen met een fluisterbootje, kano of met een rondvaartboot. Geniet van een ontspannen vakantie in Overijssel!

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Leuke plekjes om te ontbijten, lunchen of dineren in Overijssel vind je in de rubriek Uiteten!

Villaboerderij Anneke om de Bocht

Wetering-Oost 76
8363 TK Wetering
Openingstijden en kosten Prijzen voor een weekend, midweek of week zijn op aanvraag via de mail. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen