• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Art4everybodyTerug naar het overzicht

Zorgorganisatie Art4everybody, vakantie voor kids met een verstandelijke beperking!
Het opvoeden van kinderen en tieners met autisme of ADHD vraagt soms veel van ouders. Op vakantie gaan is daarom niet altijd mogelijk, maar tijd voor elkaar en met elkaar is wel heel belangrijk. Zorgorganisatie Art4everybody biedt verschillende activiteiten voor kinderen met een beperking in de leeftijd van 6 tot 23 jaar. Zij nemen de zorg uit handen van de ouders, en het kind beleeft een zorgeloze en onvergetelijke tijd! 

Er zijn verschillende opties mogelijk bij Zorgorganisatie Art4everybody. U kunt kiezen voor een logeerweekend, dan gaan de kinderen van vrijdag tot en met zondag naar CenterParcs in Nederland in een groepje van 4. Vakantieopvang, van maandag tot en met vrijdag naar CenterParcs. Maar er worden ook vakanties naar Rhodos, Kreta, Mallorca en Portugal georganiseert. Dagopvang, één dag naar een leuk pretpark of een andere activiteit. Twee keer per jaar wordt er een drie daagse trip naar Disneyland Parijs georganiseert. Aan de hand van uw eigen financiële situatie, kunt u kiezen uit diverse opties. De overnachtingen en activiteiten zijn allemaal onder begeleiding en indien nodig in kleine groepjes. De overnachtingen en activiteiten zijn daarom geschikt voor prikkelgevoelige kinderen. 

Meer weten over Zorgorganisatie Art4everybody? Klik dan op de roze websitebutton.

Op zoek naar meer leuke en toegankelijke vakantieadressen voor kinderen met een beperking? Neem dan een kijkje in de rubriek vakantie!

Zorgorganisatie Art4everybody

Abdijtuinen 347
5504 EV Veldhoven
Openingstijden en kosten Voor tijden en prijzen, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen