Zorg onder één dakTerug naar het overzicht

Bij De Kinderkliniek in Almere bieden ze zorg op maat aan!
De Kinderkliniek in Almere is gespecialiseerd in het leveren van zorg, dagbehandeling en psychologische ondersteuning aan kinderen t/m 18 jaar. Ze leveren hier alle zorg onder één dak, met korte wachttijden en in een kindvriendelijke omgeving.

Zo kunnen bijvoorbeeld kinderen met autisme hier terecht, maar ook kinderen met het Downsyndroom krijgen hier hulp. Dankzij een uitgebreide samenwerking tussen verschillende instellingen en deskundigen krijgt jouw kind de aandacht die hij of zij verdient.

Kinderyoga
Veel kinderen hebben vaak de behoefte om hun hoofd 'leeg' te kunnen maken en zo rust en ontspanning te krijgen.Kinderyoga kan goed helpen bij dit proces. Door aan yoga te doen kunnen kinderen spelenderwijs leren om te filteren en op een meer ontspannen manier met bepaalde dingen om te gaan. De Kinderkliniek biedt wekelijkse yogalessen aan voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

De Kinderkliniek

Hospitaaldreef 29
1315 RA Almere
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Oh kom er eens kijken..

Oh kom er eens kijken..

Wat een heerlijke feestelijke periode is dit! Pakjesavond is al snel nu. Op onze Events-pagina vind je heel veel sinterklaasinspiratie voor deze dagen. Vergeet ook niet onze Sint-Blogs te lezen. Wat ga jij doen met de kindjes?

Wat is er te doen?

Samenwerkingen