• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Dagbesteding SizaTerug naar het overzicht

Siza ondersteunt, daagt uit en helpt jou bij jouw ontwikkeling! Kom eens gezellig een kijkje nemen.
Leven met een beperking is niet altijd eenvoudig. Vaak moet je meer hindernissen overwinnen dan anderen. Maar net zoals iedereen wil je met een beperking niet afhankelijk zijn van anderen maar het leven leiden zoals jij dat wilt. Siza ondersteunt daarbij.

De zorg en dienstverlening van Siza helpt jou bij het maken van jouw eigen keuzes en het behalen van jouw doelen. Siza daagt je uit om zo ver mogelijk, jouw grenzen te verkennen en te verleggen. Wil jij graag werken of leren? Dan helpt Siza je daarbij, samen ga je op zoek naar een passende studie of werkplek. Of kom naar de dagbesteding, lekker creatief bezig zijn en sociale contacten leggen.

Meer weten over Siza? Klik dan op de roze websitebutton.

Op Kidsproof Plus vind je allerlei handige tips en leuke uitjes voor kinderen met een beperking!

Siza

Kemperbergerweg 139e
6816 RP Arnhem
Openingstijden en kosten Voor tijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen