Logopedie en equitherapieTerug naar het overzicht

Logopedie en equitherapie op het paard, een unieke ervaring voor kids en volwassenen met een beperking!
Stap4Stap biedt voor extra bijzondere kinderen en volwassenen logopedie en equitherapie op een paard. Hierbij staat de cliënt centraal en wordt het paard ingezet om de ontwikkeling van de houding, stem, spraak en/of taal te stimuleren en te ontwikkelen.

Logopedie en equitherapie op een paard is een bijzonder alternatief voor de reguliere zorg. Voor veel kinderen en volwassenen is het een unieke en goede ervaring. Stap4Stap werkt uitsluitend met kwaliteit gecertificeerde professionals. Door de diverse specialisaties en jarenlange ervaring kunnen de behandelaars een breed spectrum aan problematiek behandelen. Stap4Stap heeft drie vaste locaties in Nederland, je vindt ze op de website. Kom jij snel eens langs?

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Kidsproofplus staat boordevol handige en leuke tips! Van rolstoelversiering tot therapie én van speelgoed tot handige hulpmiddelen.

Stap4Stap

Stadsring 157a
3817 BA Amersfoort
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen