Speciaal basisonderwijsTerug naar het overzicht

Koninklijke Visio biedt speciaal basisonderwijs voor kinderen met een beperking!
Kinderen met een beperking kunnen vaak op een reguliere basisschool niet mee komen, dit kan ook komen doordat de basisschool geen passende onderwijsaanbod kan bieden. Visio biedt daarvoor een speciaal onderwijs met dezelfde kerndoelen als het normale basisonderwijs in diverse plaatsen.

Leerlingen ontwikkelen dezelfde kennis en vaardigheden als op een reguliere basisschool. Omdat iedereen de lessen goed moet kunnen volgen, ligt het tempo lager en zijn de groepen kleiner. Iedere beperking vraagt om aanpassingen in het onderwijs. Bijvoorbeeld de wijze van inrichting, de keuze in methoden en materialen, het gebruik van hulpmiddelen, de didactiek en pedagogische benadering. De medewerkers van Visio kijken naar deze aanpassingen en de mogelijkheden van iedere leerling. Visio biedt een compleet aanbod voor iedere levensfase, bekijk het online! 

Meer weten over Visio? Klik dan op de roze websitebutton.

Benieuwd naar meer handige tips voor gehandicapte kinderen? Kijk dan in de rubriek Zorg!

Visio

Heerbaan 14
Breda
Toegankelijkheid en tips Zie de roze websitebutton. Openingstijden en kosten Zie de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen