AandachtslabTerug naar het overzicht

Intensieve behandeling en begeleiding, gericht op de individuele ontwikkelmogelijkheden.
Ernstig meervoudig beperkte (EMB) kinderen hebben zeer specifieke en intensieve zorg nodig, en tegelijk willen zij zich – net als andere kinderen – ontwikkelen!

Aandachtslab biedt intensieve behandeling en begeleiding, gericht op de individuele ontwikkelmogelijkheden, zodat de kwaliteit van leven van het kind verbetert. Dát is nou echt Zorg op Maat!

De samenwerking tussen een vast team begeleiders, therapeuten en ouders is hierbij zeer belangrijk. Omdat KDC AandachtsLab zich volledig richt op EMB kinderen, kunnen ze specialistische kennis en ervaring opbouwen én vergroten.

Ook heeft elk kind natuurlijk behoefte aan beweging, maar dit is voor EMB kinderen door de ernst van hun beperkingen niet vanzelfsprekend. Zij hebben hiervoor veel ondersteuning nodig van anderen. Bewegen staat centraal bij KDC AandachtsLab. Niet alleen omdat het medisch noodzakelijk is, maar ook als middel bij het maken van contact. Bewegen als spel en voor plezier is bovendien een belangrijke stimulator voor ontwikkeling!

Er is sprake van een gezond pedagogisch milieu waarin de kinderen geborgenheid, stimulans, emotionele steun en positieve aandacht krijgen. Een plek waar de kinderen mogen zijn wie ze zijn met al hun beperkingen en mogelijkheden.

Wil je meer informatie? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Neem ook eens een kijkje tussen de toegankelijke clubjes op onze site!

Aandachtslab

Labouchèrelaan 1
2283 EG Rijswijk
Openingstijden en kosten Bekijk de website via de websitebutton voor de mogelijkheden Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen