Speciale trainingenTerug naar het overzicht

Doe mee met een training van Bartiméus voor slechtzienden en blinden.
Bij Bartiméus is een groot aanbod aan trainingen beschikbaar. Deze trainingen zijn er zowel voor kinderen en jongeren als voor volwassen cliënten en vallen onder de behandeling. De inhoud van de trainingen maken onderdeel uit van het revalidatieplan.

Een training in groepsverband is één van de middelen die Bartiméus inzet in de behandeling van kinderen, jongeren en hun ouders. Er zijn trainingen van één dag, ouderavonden en er zijn trainingen van meerdere dagen waarbij ouders en kinderen naar Bartiméus komen.

Als ouder ga je tijdens deze trainingen samen met uw kind vaardigheden oefenen die in de dagelijkse thuissituatie gebruikt kunnen worden en hebt de gelegenheid om met andere ouders uit te wisselen. Trainingen sluiten aan bij de leeftijd en ontwikkeling van de kinderen en jongeren.

Neem een kijkje op de website via de roze website button om te zien wanneer de trainingen zijn. 

Tip: Neem ook eens een kijkje tussen de toegankelijke restaurantjes op onze site. 

Bartiméus

Van Renesselaan 30a
3703 AJ Zeist
Toegankelijkheid en tips Voor blinden en slechtzienden. Openingstijden en kosten Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste tips!

De leukste tips!

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen vol met zomervakantietips?

Klik snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen