Beleefstijl SallandTerug naar het overzicht

Een Zorg advieswinkel voor kinderen en volwassenen met een zorgvraag!
Beleefstijl Salland is een Zorgadvieswinkel die erg breed georiënteerd is. Of je nou een kind of volwassene bent die zorg nodig heeft of juist iemand bent die bij de zorg betrokken is. Beleefstijl Salland is er voor iedereen!

In de winkel van Beleefstijl Salland is van alles te vinden. Het aanbod gaat van praktische zorgoplossingen tot informatie over begeleiding, onderwijs, dagbesteding, logeren, nieuwe ontwikkelingen en alles daartussenin. De winkel is een plek waar 'bijzonder leven' gewoon wordt. 

De winkel biedt verschillende innovatieve producten die fungeren als zorgoplossing of het leven wat makkelijker kunnen maken. Ook vind je er verschillende lezingen, workshops, presentaties, trainingen en meer.  
Het gaat er bij Beleefstijl Salland om dat er een perspectief van welzijn is. Of het nou voor diegene is die zorg nodig heeft, of voor diegene die de zorg verleend. Ze letten hierbij op verschillende vlakken zoals mentaal welbevinden, lichaamsfuncties, zingeving, kwaliteit van het leven en meer.

Beleefstijl Salland nodigt iedereen uit om een keer langs te komen. De sfeer bij deze Zorgadvieswinkel is erg gemoedelijk en de medewerkers behandelen je op een vriendelijke en meelevende manier. Ook is de winkel zelf erg praktisch. De ruimte is veilig en toegankelijk met een ruime opstelling en een aangepast toilet.

Wil jij op bezoek bij Beleefstijl Salland of meer weten? Klik dan op de roze websitebutton voor meer informatie!

TIP: kijk op onze eventspagina voor opkomende leuke en toegankelijke uitjes! 

Beleefstijl Salland

langstraat 58
8131 BD Wijhe
Toegankelijkheid en tips Georiënteerde Zorgadvieswinkel voor kinderen en volwassenen met een (intensieve) zorgvraag en de mensen om hen heen. Openingstijden en kosten Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur

Zaterdag van 10:00 to 17:00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen