BelleDameTerug naar het overzicht

Wauw, de mooie bellen van BelleDame maken jouw kinderfeestje heel feestelijk!
Grote zeepbellen maken elk feest bijzonder. BelleDame neemt al haar materialen mee en geeft de stokjes graag over. Voor iedereen creatief, interactief en onbeperkt plezier! 

Als BelleDame is Myra inzetbaar als ‘Bellenartiest’ voor elke doelgroep. Een blikvanger bij elk evenement buiten.
De verwondering van kleurrijke Superbellen is een feest! Elke mens en elke bel is weer uniek. Met een mobiele kar verplaatst Myra zich over elk evenemententerrein. Zo verspreidt zij graag ‘luchtig vermaak’.

Wat een fijne manier om samen te genieten van de verwondering. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik op de roze websitebutton voor meer informatie of neem contact op met Myra. 

TIP: Ben jij op zoek naar een toegankelijk clubje voor kinderen met een beperking? Neem een kijkje op onze Clubjes-pagina!  

Bellen voor Contact

Glindhorst 1
3794 NJ De Glind (Gemeente Barneveld)
Openingstijden en kosten Zie website voor meer informatie, of neem contact op met BelleDame Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen