Bijzonder in ArnhemTerug naar het overzicht

Ze helpen ouders van bijzondere kids om sneller hun weg te vinden in alle informatie in Arnhem e.o.
Bijzonder in Arnhem wil ouders van bijzondere kids ondersteunen door het bieden van informatie en een sociaal netwerk van andere ouders in dezelfde situatie. Door zich te richten op Arnhem (en omliggende gemeenten) kunnen ze de informatie lokaal en specifiek houden. Zo houd jij tijd over om te besteden aan dat wat er echt toe doet. 

Bijzonder in Arnhem is er voor alle ouders in en om Arnhem met een kind met een uitdaging of handicap, hoe groot of klein ook. Want een bijzonder kind vraagt veel van jou als ouder. Uiteraard is ook jouw kind het leukste en liefste van de hele wereld, dat is voor jou niet anders dan voor andere ouders. Maar de uitdagingen waar je voor staat kunnen soms best groot zijn. Of het nu gaat over de ondersteuning of zorg voor je kind, de combinatie zorg en werk of je sociale vangnet waar je jouw vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.

Als ouder word je opeens losgelaten in de 'wondere wereld' van zorg, instanties en regelgeving, en vaak lijkt deze wereld een ondoordringbaar woud te zijn. Bijzonder in Arnhem helpt je op weg, doordat we al onze kennis en ervaring met je delen. Die kennis krijgen we van betrokken professionals, én van bijzondere ouders zoals jij die bijdragen aan Bijzonder in Arnhem. Bijzonder in Arnhem kiest hierbij bewust de rol van wegwijzer. Zo kom jij snel op de juiste plek!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze dagjeweg-pagina en vakantiepagina vol nuttige informatie en fijne tips!

Bijzonder in Arnhem


Arnhem
Toegankelijkheid en tips voor alle ouders met een zorgenkind Openingstijden en kosten nvt Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen