BlijfWijs praatkaartenTerug naar het overzicht

Fijne kaarten om in gesprek met je kind te gaan als ze dat soms nog wat lastig vinden.

Gevoelens

Praten over je gevoelens is niet voor iedereen makkelijk. Zeker niet voor kinderen met een beperking. Maar kinderen met een beperking hebben zeker een verhaal en barsten bovendien van de kwaliteiten!

Laat alles tot uiting komen door middel van spel!

Praatkaarten

In de webshop van BlijfWijs vind je spellen op sociaal-emotioneel gebied die kinderen op een speelse en ontspannen manier leren voelen en ervaren dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn. Speel positief in op hun kwaliteiten, leer kinderen hoe ze een compliment geven en ontvang er één! Start met makkelijke vragen een gesprek, of speel samen een dobbelspel om een ontspannen fantasiegesprek op gang te krijgen. Voor ieder kind is er wel een educatief spel dat aansluit. 

Blijfwijs

Blijfwijs staat voor educatie en samenwerking, waarin het kind centraal staat. Kinderen krijgen op de basisschool allerlei vakken aangeboden waarin een leraar de kinderen porbeert zoveel mogelijk te leren. Soms gaat leren echter niet vanzelf en dan heeft een kind extra begeleiding nodig. Zo kan de ouder thuis het kind ondersteunen in zijn vaardigheden.
Alle leermiddelen van Blijfwijs zijn in de klas te gebruiken tijdens zelfstandig werktijd, in de plusklas, als pluswerk of voor in de kieskast. Maar ook thuis of in de praktijk kan er gewerkt worden met deze educatieve materialen. De spellen stimuleren de cognitieve ontwikkeling, de taal- en rekenvaardigheden en de sociaal-emotionele ontwikkeling.

Meer informatie nodig? Klik op de website!

TIP: neem ook eens een kijkje op onze kidsproof vakantiepagina, heerlijk er samen even tussenuit!

BlijfWijs

Weteringweg 1a
2641 KM M Pijnacker
Toegankelijkheid en tips Voor iedereen die sociaal emotioneel wat hulp kan gebruiken. Openingstijden en kosten webshop Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen