De BelevingsruimteTerug naar het overzicht

Interactief Snoezelen in de belevingsruimte in Zuid-Limburg.

Snoezelen

In de Belevingsruimte kun je terecht voor individuele begeleiding, kleine groepsactiviteiten en verschillende workshops! De Belevingsruimte staat iedere 2 tot 3 maanden in het teken van een nieuwe thema. Zintuigen, communicatie en zelfstandigheid staan centraal en het is een plek waar iedereen zichzelf kan zijn. Tot 10 juli kun je komen genieten van de jungle safari!

Meervoudige beperking

Rylana werk al jaren met hart en ziel met kinderen en jongeren met een ernstige meervoudige beperking en zoek altijd naar mogelijkheden om spelenderwijs te leren. In de ruimte is een rolstoel badkamer aanwezig en het SHX interactieve snoezel systeem kan door iedereen met verschillende bedieningsvormen worden gebruikt. Dus dobbel met de dobbelsteen, duw op verschillende knoppen of relax in de zitzak en voel de trillingen. In deze ruimte komen alle zintuigen samen of het nu een onderwater wereld is, de jungle of de boerderij. Zelfs als je fan bent van Spiderman of K3, gek bent op auto’s of paarden, Rylana maakt de activiteit speciaal voor jou!
Agenda

In de online agenda staat een programma klaar voor dit thema en kun je zelf bepalen wanneer je wilt komen. Staat jouw dag of tijd er niet bij, dan kun je een berichtje sturen voor een mogelijkheid die jou uitkomt.

Dus wil jij genieten van:
-Muziek
-Knutselen
-Bewegen
-Snoezelen
-Belevingsverhalen
-Massages
of
-Koken?

Kom dan een keertje kijken en laat je verrassen door de talloze mogelijkheden!

Vakantie in Zuid Limburg

Ben je een keer op vakantie in Zuid-Limburg, ben je op zoek naar een geschikte activiteit voor het hele gezin, zoeken opa en oma nog een cadeautje of wil je een cool verjaardagsfeestje voor de klas? Dan kan allemaal in de Belevingsruimte. Rylana hoopt jullie snel te ontmoeten!

Houdt de website in de gaten voor het programma in de zomervakantie!

Meer informatie? Klik op de roze websitebutton.

Kijk ook eens op onze kidsproof blogspagina!

Crea Coaching

Grote Dries 12A
6123BV Holtum
Toegankelijkheid en tips meervoudige beperking
prikkelgevoelig
autisme
adhd
rolstoel
Openingstijden en kosten kijk in de online agenda op hun site Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Back to school

Back to school

De kinderen mogen weer naar school. Dat wordt weer even wennen voor iedereen. Kun jij wel wat fijne tips gebruiken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt de 'back to school' nieuwsbrief zo in je inbox.

Ja ik wil de back to school nieuwsbrief

Samenwerkingen