De Zeven MorgenTerug naar het overzicht

Is jouw kind gek op paarden en dieren? Laat hem of haar kennismaken met zorgboerderij De Zeven Morgen!
Bij De Zeven Morgen zijn ze gespecialiseerd in kleinschalige dagbesteding voor kinderen met een licht verstandelijke beperking, die gek zijn op paarden en dieren. Op een mooie zorgboerderij krijgen kinderen onder persoonlijke begeleiding de kans hun dromen waar te maken. 

Naast het verzorgen van de paarden, helpen kinderen hier bij het uitmesten van de stallen, het onderhouden van de groentetuin, het maken van een eigen lunch en het onderhouden van het terrein. 

Kinderen kunnen hier twee uurtjes langskomen, maar het is ook mogelijk om de hele dag op de zorgboerderij door te brengen. Ook leuk, de dagbesteding vindt niet alleen plaats op de boerderij, maar ze zijn ook regelmatig te vinden op (oefen)concoursen en doen regelmatig mee met andere activiteiten in de regio. 

Goed om te weten, al het eten bereiden ze hier zelf en ze houden graag rekening met eventuele voedselallergieën. Heeft jouw kind een glutenallergie? Geen probleem! Ze zijn gespecialiseerd in het bereiden van glutenvrije gerechten.

Nieuwsgierig geworden? Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Binnenkort een kinderfeestje geven? Bekijk onze Themapagina voor inspiratie!

De Zeven Morgen

Sandenburgweg 3
3945 PA Cothen
Openingstijden en kosten van maandag t/m vrijdag, tijden in overleg Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen