• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

DriestroomTerug naar het overzicht

Op zoek naar extra ondersteuning voor jouw kind? Dan zit je bij Driestroom goed!
Driestroom biedt begeleiding en ondersteuning aan voor kinderen met een (licht) verstandelijke beperking, autisme en een ernstig meervoudige beperking. Dit kan thuis zijn of op een externe locatie. Samen met jou geven zij jouw kind de aandacht die hij of zij nodig heeft.

Dankzij voldoende kennis en ervaring weten ze bij de Driestroom hoe je kinderen met een beperking of een vorm van autisme uitstekend kan begeleiden. Met veel geduld werken de begeleiders, therapeuten en gedragsdeskundigen in kleine stapjes toe naar groei. Dit doen ze aan de hand van bepaalde methodieken.

Driestroom is actief in de regio Nijmegen. 

Benieuwd naar wat deze professionals voor jouw kind kunnen betekenen? Klik voor meer info door naar de website via de roze button..

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

Driestroom

Industrieweg-Oost 27
6662 NE Elst
Openingstijden en kosten Klik voor meer info door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen