• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Knuffels van SophiaTerug naar het overzicht

Wie wordt er niet blij van een knuffel? De opbrengst van dit boek gaat naar het goede doel!
Knuffels van Sophia is een geweldig boek over de knuffel. Ieder mens zou een knuffel moeten hebben. Maar helemáál de kinderen die in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis opgenomen zijn.

Dit boek zit vol met verschillende soorten knuffels, wat ze met je doen en hoe belangrijk ze zijn. Niet alleen voor de kinderen die in het Sophia liggen, maar ook voor de verpleegkundigen en de artsen. En natuurlijk de ouders, broertjes en zusjes. Dit boek verschijnt ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan van het Sophia Kinderziekenhuis. Knuffels van Sophia is voor alle leeftijden.

Door knuffelen ontwikkelt een kind liefde, empathie en andere gezonde sociale gevoelens. Professor Erik Scherder legt in het boek de route uit die een aanraking aflegt, van huid tot hersenschors.

Verder gaat het boek over de oudste knuffels ter wereld (wel 5.000 jaar oud!), een DIY om zelf een mooie knuffel te maken, de knuffels met de meeste volgers op Instagram, de beroemdste knuffels ter wereld, knuffelgedichten en een mooi voorleesverhaal.

De initiatiefnemer van dit boek is de Stichting Vrienden van het Sophia en de gehele opbrengst van het boek gaat naar projecten voor de kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis.

Meer info over dit boek vind je via de roze websitebutton!

Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis

Dr. Molewaterplein 40
3015 GD Rotterdam
Openingstijden en kosten € 24,99 Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Het is feestjestijd!

Het is feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

kinderfeestjes tips

Samenwerkingen