Familiehuis 't LingeveldTerug naar het overzicht

Een locatie voor jongvolwassen (18+) bewoners met een licht verstandelijke beperking.
Familiehuis 't Lingeveld is gevestigd midden in het mooie park Lingezegen tussen Elst en Arnhem, en een plek waar jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking 24 uur per dag huisvesting en begeleiding ontvangen! In de praktijk betekent dit dat de bewoners ons zowel overdag als 's nachts om ondersteuning kunnen en mogen vragen.

Direct aansluitend aan de algemene woning, zijn meerdere studio’s gerealiseerd. Deze zijn elk voor zien van een eigen ingang, keuken en badkamer. Op deze wijze kunnen de bewoners, steeds in onze nabijheid, werken aan de ontwikkeling van hun zelfstandigheid.

Het familiehuis is dichtbij een woonwijk en het centrum gevestigd. Hierdoor krijgt iedereen de gelegenheid om op een zo normaal mogelijke wijze aan het maatschappelijk leven in de omgeving deel te nemen. Naast een rustige woonomgeving, is de aanwezigheid van winkels en een goede bereikbaarheid van het openbare vervoer een vereiste.

Wil je meer weten over dit familiehuis? Klik op de roze website button!

Tip: Voor meer handige ontwikkelings- en opvoedtips, neem een kijkje op onze Zorg-pagina

Familiehuis 't Lingeveld

Grote Molenstraat 108
6661 NG Elst
Toegankelijkheid en tips ? Licht verstandelijke beperking
? Rolstoel
? Woonbegeleiding
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen