Familiehuis 't LingeveldTerug naar het overzicht

Een locatie voor jongvolwassen (18+) bewoners met een licht verstandelijke beperking.
Familiehuis 't Lingeveld is gevestigd midden in het mooie park Lingezegen tussen Elst en Arnhem, en een plek waar jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking 24 uur per dag huisvesting en begeleiding ontvangen! In de praktijk betekent dit dat de bewoners ons zowel overdag als 's nachts om ondersteuning kunnen en mogen vragen.

Direct aansluitend aan de algemene woning, zijn meerdere studio’s gerealiseerd. Deze zijn elk voor zien van een eigen ingang, keuken en badkamer. Op deze wijze kunnen de bewoners, steeds in onze nabijheid, werken aan de ontwikkeling van hun zelfstandigheid.

Het familiehuis is dichtbij een woonwijk en het centrum gevestigd. Hierdoor krijgt iedereen de gelegenheid om op een zo normaal mogelijke wijze aan het maatschappelijk leven in de omgeving deel te nemen. Naast een rustige woonomgeving, is de aanwezigheid van winkels en een goede bereikbaarheid van het openbare vervoer een vereiste.

Wil je meer weten over dit familiehuis? Klik op de roze website button!

Tip: Voor meer handige ontwikkelings- en opvoedtips, neem een kijkje op onze Zorg-pagina

Familiehuis 't Lingeveld

Grote Molenstraat 108
6661 NG Elst
Toegankelijkheid en tips ? Licht verstandelijke beperking
? Rolstoel
? Woonbegeleiding
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen