Giraf therapieTerug naar het overzicht

Werk aan de leerdoelen van jouw kind met dit persoonlijke therapie-programma.
Giraf therapie is een uniek, op maat gemaakt therapie-programma voor kinderen met een beperking, stoornis of ontwikkelingsachterstand. De therapie bestaat uit een combinatie van gedragstherapie, logopedie en/of fysiotherapie. In vijf dagen tijd werkt jouw kind samen met 2 therapeuten aan een aantal doelen. 

Oudercoaching
Als ouder krijg je dagelijks feedback en praktische tips van de therapeuten. Tijdens deze intensieve week krijgen ouders ook een gesprek met de oudercoach. Aan het eind van de week zie je de vooruitgang die je kind heeft gemaakt en krijg je praktisch advies mee om de ontwikkeling verder te blijven stimuleren.

Programma voor broers en zussen

Broers en zussen vinden het fijn om samen met andere kinderen met een soortgelijke thuissituatie te spelen en te praten. In de therapieweek bespreekt een therapeut spelenderwijs eventuele zorgen, frustraties of verdriet. Op deze manier kan Giraf therapie voor het hele gezin waardevol zijn.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar een fijn vakantieadres? Check de Themapagina Vakantie!

Giraf therapie

Bramerveld 80
2151 LC Nieuw-Vennep
Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton voor de mogelijkheden en tarieven Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen