Auti Horse KidsTerug naar het overzicht

Het Beste Paard van Stal is gespecialiseerd in het geven van therapie aan kinderen met autisme.
Bij Het Beste Paard van Stal organiseren ze speciale therapiesessies met paarden, speciaal voor autistische kinderen. Deze therapie helpt om een beter contact te krijgen en stimuleert het leervermogen. 

Het is niet zo dat de kinderen leren paardrijden, maar het paard wordt ingezet om kinderen te helpen in het contact maken met de buitenwereld. Deze therapievorm is speciaal ontwikkel voor kinderen met klassiek autisme, maar kan ook ingezet worden voor kinderen met ADHD, ADD, kinderen met faalangst, PTSS en kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Ben je benieuwd naar andere uitjes voor de doelgroep? Kijk dan op de Themapagina Dagje Weg!

Het Beste Paard van Stal

Stompwijkesweg 20c
2266 GE Leidschendam
Toegankelijkheid en tips Deze therapievorm is speciaal ontwikkel voor kinderen met klassiek autisme, maar kan ook ingezet worden voor kinderen met ADHD, ADD, kinderen met faalangst, PTSS en kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Aangepaste vakantiewoningen

Aangepaste vakantiewoningen

We namen een kijkje in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wat waren wij onder de indruk van de sfeer, ruimte en faciliteiten! Wat een fijne plek om op adem te komen. Welk vakantiehuis ga jij kiezen?

Ronald McDonald Vakantiehuizen

Samenwerkingen