Auti Horse KidsTerug naar het overzicht

Het Beste Paard van Stal is gespecialiseerd in het geven van therapie aan kinderen met autisme.
Bij Het Beste Paard van Stal organiseren ze speciale therapiesessies met paarden, speciaal voor autistische kinderen. Deze therapie helpt om een beter contact te krijgen en stimuleert het leervermogen. 

Het is niet zo dat de kinderen leren paardrijden, maar het paard wordt ingezet om kinderen te helpen in het contact maken met de buitenwereld. Deze therapievorm is speciaal ontwikkel voor kinderen met klassiek autisme, maar kan ook ingezet worden voor kinderen met ADHD, ADD, kinderen met faalangst, PTSS en kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Ben je benieuwd naar andere uitjes voor de doelgroep? Kijk dan op de Themapagina Dagje Weg!

Het Beste Paard van Stal

Stompwijkesweg 20c
2266 GE Leidschendam
Toegankelijkheid en tips Deze therapievorm is speciaal ontwikkel voor kinderen met klassiek autisme, maar kan ook ingezet worden voor kinderen met ADHD, ADD, kinderen met faalangst, PTSS en kinderen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Openingstijden en kosten Zie website via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen