Het Sprekend BoekTerug naar het overzicht

Voor gehandicapten kinderen die niet zelfstandig een boek kunnen vasthouden en lezen!
Het Sprekend Boek is speciaal voor gehandicapte kinderen die niet zelfstandig een boek kunnen vasthouden en lezen.

Omdat het leuk is om je eigen tempo een boek via de computer voor te laten lezen, heeft de Stichting Het Sprekend Boek de boeken zo aangepast dat deze met één druk op de knop zelfstandig te lezen zijn!

Zelfstandig prentenboeken lezen voor verstandelijk en motorisch gehandicapte kinderen. Met één knop slaat de bladzijde met illustratie, tekst en stem om. Het kind kan zelfstandig en zo vaak het wil het boek lezen.
Daarbij is het ook mogelijk om 'karaoke lezen' aan te zetten. Dit betekent dat de uitgesproken woorden op het moment van uitspreken verkleuren. Super fijn! 

Er staan nu al meer dan 450 boekjes online en er zijn geen extra programma’s nodig voor het afspelen. Dit kan via elke internet-browser, ook op een tablet. Er zijn verschillende niveaus en thema’s, passend bij ieders wensen en bij iedere éénknopsbediening.De kosten van het lezen (lenen) van een sprekend boek zijn voor particulieren €50 per jaar. 

Je kunt vijf boekjes gratis uitproberen, zo weet je of het bij je past!

Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

TIP: Heb jij je al ingeschreven voor de Kidsproofplus.nl nieuwsbrief? Zo blijf je op de hoogte van allerlei toegankelijke uitjes en tips!

Het Sprekend Boek


Openingstijden en kosten €50 per jaar Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen