joePPie goedspeelgoedTerug naar het overzicht

In deze speelgoedwinkel vind je een ruim aanbod aan speelgoed voor kids met een beperking.
Bij joePPie goedspeelgoed vind je veel speelgoed voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Doordat zij veel ervaring hebben met het leveren van speelgoed aan het speciaal onderwijs en verschillende zorginstellingen, zijn ze goed op de hoogte van wat deze kinderen aanspreekt.

Je vindt er een heel uiteenlopend assortiment aan sensorisch speelgoed, van speelgoed dat de emoties en zingtuigen prikkelt tot speelgoed dat de motoriek van jouw kind stimuleert.

Ze hebben naast een fysieke winkel in Assendorp, gelukkig ook een fijne webshop. Zo kan je het speelgoed makkelijk thuis laten bezorgen wanneer het jou uitkomt. Wel zo handig!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem ook een kijkje op de blog van Kidsproof Plus voor leuke uitjes, handige tips en meer

joePPie goedspeelgoed

Assendorperstraat 102
8012 CC Zwolle
Toegankelijkheid en tips Kinderen met een lichamelijke/verstandelijke beperking Openingstijden en kosten Deze speelgoedwinkel is van van dinsdag t/m vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur geopend. Op zaterdag zijn ze tot 17.00 uur open. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend.

Hemelvaartweekend.

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. In ons blog kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen