KarTent duurzaam speelgoedTerug naar het overzicht

Creatief spelen met karton! Dat kan met het toffe duurzame speelgoed van KarTent!
Wat dacht je van een grote kartonnen speeltent, een raket of poppenhuis? Kids kunnen hun creativiteit de vrije loop laten, want het kartonnen speelgoed is helemaal te pimpen in eigen stijl! Dus pak de verf, krijtjes en stiften en decoreer het speelgoed hoe jij het wilt! Ook kun je bij KarTent terecht voor speelgoed in de vorm van een speelhuis, sjoelbak, tipi-tent, trein, keukentje en nog veel meer!

Ontwikkeling en actief spelen 
Al het speelgoed van KarTent draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen en stimuleert actief spelen. Dit gebeurt al bij het in elkaar zetten, tot het beschilderen en het uiteindelijke spelen in het karton. Daarbij leren de kids tegelijkertijd iets over recyclen! 

Het duurzame speelgoed is perfect voor binnen en kan wel tegen een stootje. Daarnaast is het spat- en waterproef, wordt het materiaal als een bouwpakket geleverd, dat maar eenmaal in elkaar gezet hoeft te worden. Daarna is het de hoogste tijd voor uren speelplezier!
Al het speelgoed is plastic-vrij en gemaakt van duurzaam karton.

Klik op de roze button om het uitgebreide aanbod van KarTent te bekijken en jouw duurzame speelgoed te bestellen!


TIP: Heb jij je al ingeschreven voor de Kidsproofplus nieuwsbrief? Zo blijf je op de hoogte van de leukste toegankelijke activiteiten en tips voor kids!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen