KentalisTerug naar het overzicht

Slechthorend, doof of doofblind? Of heb je TOS of een communicatief meervoudige beperking? Dan Kentalis!
Kentalis is er voor iedereen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben.

Kentalis vindt het belangrijk dat ook deze mensen kunnen communiceren met anderen, dat zij begrepen worden en kunnen meedoen aan de samenleving. Daarom bieden zij onderzoek, diagnostiek, zorg, speciaal onderwijs, ambulante begeleiding bij reguliere scholen en werkbegeleiding. Doordat Kentalis een landelijke organisatie is, is het mogelijk om zo dicht mogelijk bij huis hulp te krijgen.

Kentalis werkt intensief samen met andere professionals, zoals logopedisten, leerkrachten, pedagogisch medewerkers en behandelaren. Zo kunnen ze leerlingen en cliënten nog beter helpen.

Regelmatis kun je ook een cursus volgen of naar een voorlichting komen.

Wil je jezelf of je kind aanmelden? Heb je een vraag of wil je meer informatie over onderzoek, diagnostiek, onderwijs of zorg bij Kentalis? Klik op de roze websitebutton voor uitgebreide informatie.

TIP: neem ook eens een kijkje op onze eventspagina, voor leuke dagjes uit!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sport Experience Rotterdam

Sport Experience Rotterdam

Op zoek naar een nieuw sportclubje maar weet jouw kind nog niet precies welke sport bij hem of haar past?
Kom naar de Sport Experience in Rotterdam en maak kennis met de vele sporten die er zijn in Kralingen-Crooswijk en Noord!

Ontdek alle sportaanbieders

Samenwerkingen