Kindercentrum BzzzonderTerug naar het overzicht

Kindercentrum Bzzzonder is opvang voor kids van 0 tot 12 jaar oud rondom Amersfoort.
Kindercentrum Bzzzonder biedt kinderopvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Bij Bzzzonder is iedereen welkom. Ook als je als kind een extra zorgbehoefte hebt. Bzzzonder helpt kinderen hun talenten te ontdekken en stimuleert ze om net een stapje verder te gaan. Dit alles in een huiselijke, sfeervolle en gezellige omgeving. 

Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is er het kinderdagverblijf of de peuterbelevingsschool. Vanaf 4 jaar kun je naar de bso.  Bij Bzzzonder onderscheiden ze een aantal leeftijdscategorieën. De leeftijden zijn indicatief, liever wordt er gekeken naar het ontwikkelingsstadium waarin een kind zich bevindt.

Ook als je als kind een extra zorgbehoefte hebt, ben je welkom. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden omdat ze geloven in de kracht van samen opgroeien. Die opvang vindt zoveel mogelijk plaats op reguliere groep. Ook is er zaterdagopvang voor kinderen die het fijn vinden om er af en toe eens tussenuit te gaan.

Vestigingen vind je in Nijkerk, Amersfoort, Ede, Hoogeveen & Barneveld.

Je bent van harte welkom om eens te kijken en samen in overleg kun je kijken waar jouw kind het beste past.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie.

Check ook onze vakantiepagina met fijne tips voor aangepaste vakantiewoningen. En ben je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Zou ik zeker even doen, want dan ben je altijd op de hoogte!

Kindercentrum Bijzzzonder


Amersfoort
Toegankelijkheid en tips Naast de kinderen voor de reguliere kinderopvang, zijn er kinderen aanwezig met een WLZ indicatie en kinderen die zorg ontvangen vanuit de Jeugdwet (PGB, ZiN). Daarnaast biedt Bzzzonder ook dagbestedingsplekken vanuit WMO en WLZ voor (jong)volwassenen. Openingstijden en kosten zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen