Kinderplanborden.nlTerug naar het overzicht

Maak het plannen en overzicht houden een stuk makkelijker én leuker!
In deze toffe webshop vind je verschillende soorten planborden, in allerei soorten en maten. De planborden kunnen voor elke leeftijd gebruikt worden. De planborden bevorderen zelfstandigheid, helpen bij de ontwikkeling van tijdsbesef en geven houvast en structuur. 

Een planbord is een overzicht waarop je met pictogrammen de planning van de dag en/of week kunt aangeven. Het bord geeft de dagindeling en de daarbij dagelijks en wekelijks terugkerende zaken weer, zoals eten, opvang, school, zwemles en meer! Door dit te gebruiken creëer je super veel overzicht. Het is een hulpmiddel en tegelijkertijd leuk en educatief speelgoed dat bijdraagt aan de ontwikkeling. Bovendien brengt het natuurlijk voorspelbaarheid met zich mee. 

De borden zijn geschikt voor 1 of 2 kinderen, gemaakt van hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in verschillende formaten en ontwerpen. De pictogrammen kun je in verschillende setjes krijgen, welke je zelf wilt!

Wil je meer informatie of voorbeelden bekijken? Klik op de roze button om naar de website te gaan. 

Tip: Kidsproofplus.nl heeft nog meer leuke webshops voor je op een rijtje gezet.

Kinderplanborden.nl

Pippelingstraat 11
3552 VK Utrecht
Openingstijden en kosten Ga snel naar de webshop via de websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen