Lisanne van BruggenTerug naar het overzicht

Lisanne van Bruggen is gespecialiseerd in het fotograferen van kids en volwassenen met een beperking!
Lisanne van Bruggen fotografie is gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking. Iedereen is mooi op zijn/haar eigen manier! Met Lisanne haar werkervaring in de gehandicaptenzorg, kan zij iedereen met de juiste begeleiding goed fotograferen.

Tijdens de fotoshoot wordt er rekening gehouden met ieder zijn of haar mogelijkheden. Is het tijd voor een pauze? Dan wordt er tijd gemaakt om even te ontspannen of te spelen. Een fotoshoot moet voor iedereen een leuke en prettige ervaring zijn. Samen als gezin op de foto? Dat kan natuurlijk ook! Er worden foto's gemaakt in verschillende samenstellingen en posities, de foto's kunnen als kado dienen of voor thuis aan de wand! 

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Lisanne Fotografie

Grote Sint Jansstraat 4
3811 HX Amersfoort
Openingstijden en kosten Voor prijzen en afspraken, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen