Manege 't ZandeindTerug naar het overzicht

Bij manege 't Zandeind leer je met plezier paardrijden!
Manege ’t Zandeind bevindt zich aan de rand van Riel. Op deze locatie ben je van harte welkom om te komen paardrijden. Alle lessen worden verzorgd door enthousiaste gediplomeerde instructeurs, het is een 4 sterren FNRS manege en in bezit van het Veiligheidscertificaat.

Naast paardrijlessen wordt er ook aandacht gegeven aan dagbesteding, therapie en coaching met paarden voor kinderen met een beperking. Dit wordt begeleid door een psycholoog, pedagoog en een ergotherapeut.

Ook voor kinderen in een rolstoel worden er leuke dingen aangeboden. De manege is volledig rolstoeltoegankelijk. Op manege ’t Zandeind worden regelmatig buitenritten en dagtochten gemaakt en het volgen van privélessen voor dressuur- en springruiters is ook mogelijk!

Kinderfeestje? Ja hoor, dat kan ook! Kom jij snel eens langs? De limonade en koffie staan al klaar in de kantine.

Meer weten over Manege 't Zandeind? Klik dan op de roze websitebutton

Tip: Kidsproof heeft meer leuke Clubjes in Brabant voor jou op een rijtje gezet!

Manege 't Zandeind

Zandeind 43
5133 AB Riel
Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen